0

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας ήρθε από τον νεαρό αθλητή μας Δημήτρη Μπήτρο πραγματοποιώντας μια καταπληκτική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οπτιμιστ και κατέκτησε τη 2η θέση overall στα αγόρια. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 300 σκάφη από όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 9 ιστιοδρομίες σε σύνολο τριών αγωνιστικών ημερών.

Η Ε.Ι.Ο. με την υποστήριξη του Δήμου Σαρωνικού, της Δ.Ε Παλαιάς Φώκαιας, του Ν.Α.Ο.Π.Φωκαιας «ΠΥΘΕΑΣ» και την συμπαράσταση των ομίλων Ν.Α.Ο Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας καθώς και του Ν.Ο.Λαγονησιου διοργάνωναν από 24-28 Ιουνίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist 2017.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Οπτιμιστ 2017 και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας ( και το νησί ) στον Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Οπτιμιστ 2017 που θα διοργανωθεί από 30/7 – 6/8 2017 στο Burgas της Βουλγαρίας , ενώ οι ευχές όλων μας για καλή επιτυχία θα τον συνοδεύουν.

Το Δ.Σ. συγχαρεί τον αθλητή του, που μαζί με τον προπονητή του Ζαπονιδη Ιωάννη , έκαναν τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας να ακουστεί και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top