0

~Δελτίο Τύπου~
Προσυπογράφοντας την σημερινή ανακοίνωση του Ανεξάρτητου συνδυασμού “Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα” που θα συμμετέχει στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές για την Κοινότητα της Αίγινας, δηλώνω επίσημα ΠΑΡΩΝ στον αγώνα για μια καλύτερη Αίγινα.

Ήδη εδώ και αρκετό διάστημα λειτουργώντας εκ μέρους του συνδυασμού είχα τον δύσκολο αλλά και ευχάριστο ρόλο να αφουγκραστώ τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αλλά και τις προθέσεις των αυτοδιοικητικών παραγόντων του νησιού σχετικά με τις εκκρεμότητες της Κοινότητας.

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την πλειοψηφία των υποψηφίων Δημάρχων του νησιού για την τιμητική τους πρόταση να συμμετέχω στο Γενικό ψηφοδέλτιο τους.
Εμμένω όμως στην αρχική μου απόφαση και πρόθεση για συμμετοχή σε μια Ανεξάρτητη Κίνηση που να ασχοληθεί με την Κοινότητα Αίγινας.

Η Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα δίνει λοιπόν την μάχη στις εκλογές της 26ης του Μάη με άξια στελέχη και υποψηφίους, ένας εκ των οποίων θα είμαι κι εγώ στην διεκδίκηση της Προεδρίας της Κοινότητας Αίγινας.

Νίκος Ευστ. Αλεξίου Δημοσιογράφος-Εκδότης

Δημοσίευση σχολίου

 
Top