0

Ξεκίνησαν χθες 26/9/2017 και θα συνεχιστούν με γρήγορους ρυθμούς τα έργα αποκατάστασης οδοστρωμάτων του οδικού δικτύου της Αίγινας με προϋπολογισμό 1.600.000 Ευρώ . Το έργο αυτό θα συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση των υποδομών, στους τομείς της μετακίνησης με αυξημένη ασφάλεια και στον τουρισμό,

Εκτός του παραπάνω έργου αποκατάστασης του οδοστρώματος σε μεγάλα τμήματα του οδικού δικτύου, δημοπρατούνται επίσης σύντομα και άλλα προγραμματισμένα σημαντικά έργα όπως :
- Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου
- Η σταδιακή αντικατάσταση των παλαιών σωλήνων ύδρευσης

Η Δημοτική Αρχή, πιστή στις δεσμεύσεις της, υλοποιεί σημαντικά έργα για το νησί, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών σε μεγάλο βαθμό, αποδεικνύοντας έτσι με έργα και όχι ανέξοδες κριτικές , την φερεγγυότητα και την αταλάντευτη πίστη της για ένα καλύτερο μέλλον του νησιού μας.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτριος Μούρτζης, δήλωσε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια και τούς αρμόδιους φορείς για την υλοποίηση των έργων μέσα στις προγραμματισμένες ημερομηνίες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top