0

Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων που επέλεξαν να περάσουν λίγες ημέρες του καλοκαιριού τους στην Αίγινα. Ήδη από εχθές το πρωί τα πρώτα κύματα ταξιδιωτών έπαιρναν τα πλοία της γραμμής, συμβατικά και ταχύπλοα, προκειμένου να επιστρέψουν στον Πειραιά.

Σήμερα, τελευταία Κυριακή του Αυγούστου, τα πλοία φεύγουν πλήρη επιβατών αλλά και πολλών παραπόνων, εξαιτίας καθυστερήσεων στην ώρα έναρξης των δρομολογίων.

Ενδεικτικά σήμερα το απόγευμα, κλήθηκαν άνδρες του τοπικού Λιμεναρχείου προκειμένου να καταγράψουν τα παράπονα επιβατών του υδροπτέρυγου «Αθηνά», που ενώ ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 19:05 από το λιμάνι της Αίγινας με προορισμό τον Πειραιά, αναχώρησε περίπου στις 19:15 για το Αγκίστρι, ενώ εκτέλεσε το δρομολόγιο προς το πρώτο λιμάνι της χώρας στις 20:00, δηλαδή 55 λεπτά μετά τον προγραμματισμένο πλου.

Σημαντική καθυστέρηση σημείωσε και το επιβατηγό- οχηματαγωγό πλοίο «Αχαιός», καθώς αναχώρησε 32 λεπτά μετά το καθορισμένο δρομολόγιο. Και το πλοίο «Φοίβος» έλυσε κάβους με 13 λεπτά καθυστέρηση.


Δείτε τις φωτογραφίες του Aeginas Report:








Δημοσίευση σχολίου

 
Top