0

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κα Φλώρα Αλυφαντή μάς καλεί με αυτά τα λόγια να συμμετέχουμε στις ...χορευτικές δραστηριότητες του Συλλόγου...

Οι Σύλλογοι της Αίγινας μα και κάθε τόπου, δίνουν την όμορφη αυτή εποχή του φθινόπωρου το στίγμα μιας έντονης παρουσίας και δραστηριότητας και προσπαθούν να δημιουργήσουν όμορφα προγράμματα και δραστηριότητες για τα μέλη τους. Το Χειμώνα έχουμε ανάγκη από συντροφικότητα και ζεστασιά. Σας την προσφέρουμε με αγάπη και ζητάμε από τα μέλη μας τι άλλο; την παρουσία τους. Ο Άγιος Νεκτάριος τονίζει την αξία των Συλλόγων και υποστηρίζει την άποψη ότι η έλλειψη τέτοιων Συλλόγων και μάλιστα Γυμναστικών "είναι μαρτύριο της ατελούς αναπτύξεως¨" στο Κείμενο του περί Γυμναστικής. Ελάτε κοντά μας. Η δική σας συμμετοχή θα μεγαλώσει την αγκαλιά και την προσφορά μας για σας. Ξεκινάμε λοιπόν με τους χορούς την Κυριακή και περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους στις 10΄30, τα παιδιά χορεύουν πριν ακόμα μάθουν ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι μουσική.

Ο χορός είναι μία μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης και σημαντικό στοιχείο ζωής του ανθρώπου. Τους παραδοσιακούς χορούς τους γέννησε η αγάπη και η επιθυμία για την έκφραση των συναισθημάτων του, ο ίδιος ο λαός. Ο Σύλλογος Γυναικών της Αίγινας με τα 28 χρόνια παράδοσης και διδασκαλίας παραδοσιακών χορών συνεχίζει. Το πρόγραμμα φέτος είναι ακόμη πιο πλούσιο και περιλαμβάνει ευρωπαϊκούς χορούς και Latin., σε μια προσπάθεια προσέλκυσης περισσότερων ανθρώπων στον δημιουργικό αυτόν τρόπο έκφρασης. Άλλωστε, "ο χορός είναι σιωπηλή ποίηση", σύμφωνα με τους αρχαίους.

Σας περιμένουμε.



Δημοσίευση σχολίου

 
Top