0



Π.Α.ΜΕ. ΑΙΓΙΝΑΣ
ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στη Γενική Απεργία στις 4 Φλεβάρη
ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του Π.Α.ΜΕ. στις 10.30 στην ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΒΛΗΤΑ.
Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για Όλους Αποκλειστικά Δημόσια και Υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!
Εργαζόμενοι, αγρότες, ψαράδες, άνεργοι, συνταξιούχοι, ελευθεροεπαγγελματίες επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, νέοι και νέες! 
Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας και ώρα απόφασης για ανυποχώρητο αγώνα!
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, πιστή στο άρμα της Ε.Ε., αφού εφάρμοσε κατά γράμμα και επέκτεινε τους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων έρχεται να δώσει το τελικό χτύπημα διαλύοντας ότι έχει απομείνει από την κοινωνική ασφάλιση!
 ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!
 Συνάδελφοι, συναγωνιστές
Η κοινωνική ασφάλιση δεν χαρίστηκε. Οι εργαζόμενοι κατέκτησαν αυτό το δικαίωμα με σκληρούς, πολύχρονους αγώνες. Για να έχουν οι εργαζόμενοι ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη, να έχουν προστασία οι ίδιοι και οι οικογένειές τους στην ασθένεια, στην αναπηρία, στην ανεργία, στη μητρότητα, στην ανατροφή των παιδιών, στον επαγγελματικό κίνδυνο και τις επαγγελματικές ασθένειες. Διεκδίκησαν και κατέκτησαν να υπάρχει προστασία και αξιοπρεπής ζωή μέσω των συντάξεων μετά τον εργάσιμο βίο..
Το κυβερνητικό σχέδιο δε διορθώνεται! Μόνο ανατρέπεται!
Αρκετά πια με τα άθλια ψέματα της κυβέρνησης και των παπαγάλων τους! Αρκετά με την κοροϊδία και τις απάτες τους!
Τι προβλέπει ο νόμος - λαιμητόμος:
·          Δουλειά ως τα 67 χρόνια για μια σύνταξη-επίδομα φτώχειας για την συντριπτική πλειοψηφία.
·          Μείωση της κρατικής χρηματοδότησης στο ελάχιστο και μόνο για ένα μέρος της σύνταξης.
·         Σφαγιασμός στις κύριες και επικουρικές συντάξεις για τους νυν και μελλοντικούς συνταξιούχους.
·         Η σύνταξη θα υπολογίζεται στο σύνολο του εργασίμου βίου, με τους μισθούς σήμερα να παραμένουν στα άθλια επίπεδα των 586 και των 511 ευρώ.
·         Κατάργηση του ΕΚΑΣ, το επίδομα που έπαιρναν οι φτωχοί συνταξιούχοι.
·         Πετσόκομμα ακόμα μια φορά στις αναπηρικές συντάξεις, τα προνοιακά επιδόματα συνεχίζοντας ένα ακήρυχτο πόλεμο στους ανάπηρους και τις οικογένειές τους.
Η σφοδρότητα της επίθεσης στο ασφαλιστικό δεν αφήνει κανέναν κλάδο ανέγγιχτο. Χτυπά τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων, εργαζόμενων με μπλοκάκια, αγροτών, ελευθεροεπαγγελματιών, επιστημόνων!
Την ίδια μέρα με το νόμο Κατρούγκαλου έφεραν στη Βουλή νόμο για την ιδιωτική ασφάλιση, στρώνοντας κόκκινο χαλί για τις ασφαλιστικές εταιρείες. 
Στον πόλεμο τους, απαντάμε με πόλεμο! Όλοι στην απεργία και τα συλλαλητήρια! Όλοι οι κλάδοι, όλα τα σωματεία, όλες οι λαϊκές γειτονιές στο δρόμο του αγώνα! Κάθε μέρα, κάθε ώρα, να νιώθουν το σφυροκόπημα του εργατικού λαϊκού κινήματος!
Η ασφάλιση είναι δικαίωμα! Κοινωνική ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια

Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top