1



Οκτώ μέρες μετά την έναρξη της έκθεσης,  πραγματοποιήθηκαν εχθές στο χώρο του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, παρουσία των κυριών του και πλήθους κόσμου, τα εγκαίνια της έκθεσης «Η θάλασσα κι εγώ» των Γιώρη Παπακωνσταντίνου και Γιούλας Τσιάντη. Τα σχόλια που δέχτηκαν οι δύο καλλιτέχνες υπήρξαν καθόλα επαινετικά: «πως από τίποτα, συγκεντρώνοντας τόσα υλικά μπορείς να πλάσεις τέτοια απίστευτα  δημιουργήματα» και «Σας ευχαριστώ για τις εικόνες που μου χαρίσατε απόψε». Ανάμεσα στους επισκέπτες της έκθεσης και η εικαστικός Δανάη Στράτου με τον σύζυγο της Γιάνη Βαρουφάκη, οι οποίοι συνομιλώντας με τους δύο δημιουργούς  δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την έκθεση.



Η κάμερα του Aeginas Report βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης, που θα διαρκέσει έως και την τελευταία ημέρα του Αυγούστου. 


Δημοσίευση σχολίου

  1. ευχαριστούμε τον κ. Παπακωνσταντίνου, για την τιμή που έκανε στο Σύλλογο μας να εκθέσει στο χώρο μας τα ξεχωριστά έργα του, καθώς και την κ. Γιούλη για τους όμορφους πίνακες. Ο κόσμος έχει εντυπωσιαστεί και για την ωραία τοποθέτηση των έργων αλλά και από τη εγκάρδια φιλοξενία των καλλιτεχνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top